Nacht van het Verhaal in Dorpskerk

0278876_Rheden__Dorpskerk.JPG

RHEDEN – De Nacht van het Verhaal wordt dit jaar op vrijdag 31 mei gehouden in de Dorpskerk van Rheden. Het is een open podium waar verhalen, gedichten en anekdotes worden afgewisseld met zang en muziek. Een diverse groep mensen heeft zich aangemeld, waardoor er een mooi en afwisselend programma is. De verhalen zijn grappig, verdrietig, echt gebeurd, verzonnen, inspirerend, om over na te denken of om bij weg te dromen.
Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en luisteren op deze avond. Het programma begint om 20.30 uur, de deuren zijn open vanaf 20.15 uur. De toegang is gratis, wel kan er een vrijwillige bijdrage gedaan worden.

dorpskerkrheden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.