Leren werken met mobiele telefoon

0278336_WhatsApp.jpg

DOESBURG – Voor iedereen die wil weten wat er allemaal kan met een smartphone en hoe deze het best te gebruiken is, verzorgt Bibliotheek West-Achterhoek in Doesburg een cursus ‘Hoe haal ik het beste uit mijn mobiele telefoon?’. In vijf bijeenkomsten van twee uur worden instellingen, beveiliging en het downloaden van apps uitgelegd. Daarnaast komen WhatsApp, foto’s overzetten op de computer, de agenda en spelletjes ook uitgebreid aan bod. Er is ruimte voor het stellen van vragen en oefenen. De cursus start op donderdag 30 mei en deelname is gratis. Lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig. Aanmelden kan via bibliotheekwestachterhoek.nl, bij de klantenservice via 0314-333445 of aan de balie in de bibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.