Jubileumconcert Wilhelmina Spankeren

0278590_Wilhelmina.jpg
Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren - Berry Eskes

SPANKEREN/DIEREN – Het volwassen leerorkest van Wilhelmina Spankeren maakt haar debuut tijdens het jubileumconcert van de vereniging op zaterdag 25 mei. De muziekvereniging bestaat 110 jaar en viert dit met een mooi concert in de Ontmoetingskerk in Dieren, waar ook het fanfareorkest en opleidingsorkest van zich laten horen. Het programma heeft het thema ‘science fiction’.

Het volwassen leerorkest staat onder leiding van Amanda van der Veer en bestaat uit 25 volwassenen, die in tien weken een instrument hebben leren spelen. Amanda begeleidt ook het leerlingenorkest. Het fanfareorkest staat ook onder leiding van dirigent Chiel Zomer.
Het concert begint om 20.00 uur, de deuren van de Ontmoetingskerk zijn geopend vanaf 19.30 uur. De toegang bedraagt 8 euro voor volwassenen, kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 4 euro mee.

wilhelmina-spankeren.n

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.