Geslaagd Hazenbergtoernooi

0278543_Hazenbergtoernooi_edt.jpg
Mourad el Ansari (l.) en Dennis Nugteren. - Le Pionnier

BRUMMEN – Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, vond voor de 27e keer het Hazenbergtoernooi plaats. Dit is een jeu de boules-toernooi dat wordt gespeeld bij de vereniging Le Pionnier in Brummen.

Zoals ieder jaar kwamen de boulers vanuit Den Haag, Zwolle, Schoorl en natuurlijk ook uit Brummen. Wedstrijdleider Henk van der Meij en scheidsrechter Hans Tijssen waren ook weer van de partij.
Naarmate deze mooie en sportieve speeldag vorderde en er in de pauzes tussen de partijen regelmatig een hapje en een drankje genuttigd werd, liep de spanning steeds verder op. Aan het eind van de middag bleek dat alle teams in de A-poule alle vijf partijen gewonnen hadden, wat het nog spannender maakte.
Toen alle punten geteld waren, bleken de winnaars van het Hazenbergtoernooi 2024 Dennis Nugteren en Mourad el Ansari van Boule Animo uit Dieren. Dit waren ook de winnaars van 2023, dus zij konden de beker weer terug mee naar huis nemen.

Iedereen die ook graag kennis wil maken met de jeu de boules-sport, is welkom eens langs te komen op dinsdagavond of zondagmiddag en een partijtje mee te spelen.

Bea Versteeg, 06-22828505

Mourad el Ansari (l.) en Dennis Nugteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.