Concert Velps Middagkoor

0278353_Velps_Middagkoor.jpeg
Het Velps Middagkoor

VELP – Het Velps Middagkoor verzorgt zondag 26 mei een concertje in de aula van Nieuw-Schoonoord, ingang Hogeweg, in Velp. De zangers – naar eigen zeggen ‘krasse ouderen’ – brengen een gevarieerd programma. Dirigent Marc Buijs bespeelt de vleugel. Het concert begint om 15.00 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Het Velps Middagkoor bestaat uit dertig zangers. Zij repeteren iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.45 uur in de kerk van het Apostolisch Genootschap aan de Oranjestraat 52 in Velp. Nieuwe zangers en zangeressen zijn welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.