Buurtklusteam zoekt vrijwilligers

0277601_Oproep_Buurtklus_vrijwilligers_edt.jpg
Freepik

BRUMMEN – Het Buurtklusteam uit Brummen zoekt enthousiaste vrijwilligers die voor mensen zonder geld of netwerk in de gemeente Brummen ‘het verschil willen maken’. Het groene team pakt verschillende zaken aan. Zo maken ze voortuinen onkruidvrij, snoeien ze een paar struiken of harken ze wat blad. Vrijwilligers bepalen zelf wanneer en hoe vaak ze een tuintje aanpakken. Het resultaat is volgens het Buurtklusteam ‘een dankbare klant en een opgeruimde buurt’. De vrijwilligers komen regelmatig samen in Plein 5 om onder het genot van een kop koffie de klussen te verdelen.
Aanmelden kan bij Annette via a.oosterhoff@welzijnbrummen.nl of 0575-728426.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.