Auto crasht tegen boom

0278664_b340568d-fdda-4b61-a0d3-c755acce0be1.jpg
De traumahelikopter werd opgeroepen - Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink

VELP – Een automobilist is zondag 19 mei rond 10.00 uur tegen een boom gereden op de Zutphensestraatweg tussen Rheden en Velp. De brandweer heeft de bestuurder uit zijn auto geholpen. Hij is nagekeken door het traumateam, dat met de helikopter was toegesneld, en is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De dierenambulance heeft zijn hond meegenomen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

Foto: Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.