Voorjaarsbeurs in Ellecom

0276169_Kledingbeurs.jpg

ELLECOM – Op zaterdag 6 april vindt weer een kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats in Ellecom. Dit keer hangt er preloved zomerkleding in de rekken van maat 86 tot en met 176. Ook kan er weer tweedehands speelgoed worden gekocht. De beurs wordt twee keer per jaar georganiseerd en een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Na de vorige editie heeft de organisatie een recordbedrag kunnen schenken aan meerdere lokale organisaties. Bezoekers zijn tussen 10.00 en 13.00 uur welkom om te komen winkelen in het Dorpshuis Nieuw Bergstein aan de Binnenweg 40a in Ellecom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.