Paashaas op bezoek bij Sportclub Brummen

0276204_Paashaas.jpg
De paashaas was op bezoek bij de Brummense voetbalclub

BRUMMEN – Zondagmorgen 24 maart was er een speciale paastraining bij Sportclub Brummen. De paashaas bracht een bezoek en selers van de JO7, JO8 en JO9 waren samen met hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd. Bij aankomst werd er eerst een lekker potje gevoetbald. Vervolgens mochten de kinderen op zoek gaan naar de verstopte paaseieren. De gevonden eieren mochten worden ingeleverd bij de paashaas en zijn hulpje. Na afloop stond er voor iedereen ranja klaar met een lekkere chocolade paashaaslolly. Bij vertrek naar huis kreeg iedereen nog een chocoladepaashaas mee naar huis.
Kinderen die ook willen kennismaken met voetbal zijn welkom op de inlooptraining die elke maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur gehouden wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.