Paashaas met zijn vrienden in Winkelcentrum Dieren

0276399_Christa_Heine_Fotografie-regiobode_pasen_KLEIN-07.jpg
De paashaas was present op Winkelcentrum Dieren - Christa Heine

DIEREN – Zaterdag 30 maart was de paashaas met zijn vrienden te vinden in Winkelcentrum Dieren. Ondernemers van het winkelcentrum hadden een grote paashaasjacht georganiseerd. De paashaas had zich samen met zijn vriendjes verstopt in het winkelcentrum en vele enthousiaste kinderen gingen naar hem en de anderen op zoek. Dat waren onder andere een koe, kip, boer en bloemenmeisje. Op de stempelkaart stonden alle figuren die gezocht moesten worden. Albert Heijn Dieren had 1300 paaseieren ter beschikking gesteld, waar volop van gesmuld werd. Aan het eind van de dag werden drie kinderen uitgeloot voor wie er een leuke prijs was.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.