Kettingbotsing in Spankeren

0276435_Kettingbotsing_Spankeren.jpg
Drie auto's raakten elkaar maandagmiddag - Jean Marc Regelink / Persbureau Heitink

SPANKEREN – Op de Zutphensestraatweg N348 in Spankeren heeft maandag 1 april rond 14.00 uur een kettingbotsing plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Een van de auto’s schoot na de botsing over het fietspad en kwam in de berm tot stilstand. Inzittenden van de auto’s zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De drie auto’s zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Het ongeluk veroorzaakte een flinke verkeersopstopping.

Foto: Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.