Jaarvergadering Dorpsraad Brummen

0277204_Brummen_Plein_Vijf.JPG

BRUMMEN – Woensdag 24 april houdt de Dorpsraad Brummen de jaarvergadering in Plein 5 in Brummen. Er wordt verslag gedaan van de activiteiten die in 2023 plaatsvonden en er is een toelichting op de financiën. Daarna is er een presentatie van de IJsselmarke. Dit voedselnetwerk bouwt aan een regio waarin boeren eerlijk voedsel produceren voor de lokale consument met de gedachte dat én boer, én consument, én landschap daar beter van worden. IJsselmarke wil een landschap met hagen en bosjes tussen de akkers, bloemen en kruiden in velden en bermen, waar vogels kwetteren en insecten zoemen, de de sloten en beken schoon en vol leven zijn. Boeren die waardering en beloning krijgen voor hun werk. Ton Visser, inwoner van Brummen en Michaela van Leeuwen, van zuivelboerderij De Brummenaer uit Brummen verzorgen de presentatie. De vergadering begint om 20.00 uur en gasten kunnen om 19.30 uur al binnenkomen voor een kopje koffie of thee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.