Zonnige Lenteloop Eerbeek

0275300_Lenteloop.jpeg
De kinderen deden fanatiek mee - Henny Versteeg

EERBEEK – Maar liefst 700 deelnemers verschenen zaterdag 9 maart aan de start van de Lenteloop in Eerbeek. De goede weersvooruitzichten trokken ongetwijfeld nog heel wat deelnemers over de streep om mee te doen. De laatste startnummers werden een dag voor de loop dan ook vergeven. De deelnemers konden kiezen uit verschillende afstanden, uiteenlopend van 5 kilometer tot een halve marathon. De kinderen trapten het spektakel af met de Kidsrun. Vanaf Landal Coldenhove liepen zij een rondje van een kilometer. Op de finishlijn stond Bollo de beer om ze aan te moedigen en te belonen met een high-five.

Foto: Henny Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.