Zonnebloemers samen aan de stamppot

0274755_10FotoZonnebloen_stampot.jpg
Er werd met veel smaak gesmuld van de stamppot. - Martien Kobussen

LOENEN – Het bestuur en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Loenen hielden woensdag 21 februari een gezellige eetmiddag. Er schoven 31 gasten aan bij het stamppottenbuffet bij Eetcafè ‘t Ruifje.

Om half een werden de gasten ontvangen met een woord van welkom door Rieky Waanders-Reuvekamp. Zij vond het prettig dat er zoveel belangstelling was voor deze middag. Dankzij de gulle gave van Rabo Club Support en ‘t Ruifje kon het bestuur de prijs van dit buffet gunstig houden.
Na het eerste drankje konden de bezoekers zich tegoed doen aan de hutspot en boerenkool. Er werd met veel smaak gesmuld van deze stamppotten. Tot slot genoot het gezelschap van een heerlijk ijsje. Ondertussen kon er gezellig worden bijgepraat en dorpsnieuwtjes worden uitgewisseld. De vrijwilligers van de Zonnebloem kregen complimenten voor de gezellige en smakelijke middag.

Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.