Voorleesuurtje in bieb Eerbeek

0275429_Boekjes_babbels.jpg

EERBEEK – Bij de bieb in Eerbeek vindt op donderdag 21 maart om 10.00 uur de eerste Boekjes & Babbels plaats, een activiteit voor de allerkleinsten samen met hun (groot)ouders. Dit is een voorlees-speel-muziek-uurtje voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er wordt voorgelezen, gezongen, lekker gespeeld en (groot)ouders krijgen tips over voorlezen. Ook is er tijd om met de kinderen een boekje uit te zoeken en advies te vragen over allerlei materialen. Deelname is gratis voor leden en niet-leden van de bibliotheek. Boekjes & Babbels is elke donderdagochtend vanaf 10.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.