Velper Sneupdagen

0275536_Kledingbeurs.jpg

VELP – Op vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart vinden de Velper Sneupdagen plaats. Sneupen is een Fries woord voor snuffelen en wordt gebruikt door kringloopstruiners en liefhebbers van tweedehands spulletjes. Het zijn dan ook tweedehands winkels in Velp die meedoen aan de Sneupdagen. Er is een route uitgezet langs ENIG! Retro * Vintage * Brocante, Stichting vanMeij waar vintage, opgeknapte meubels en inboedelgoederen te vinden zijn, de pop-up winkel Puur Foundation, Terre des Hommes, Kringloopwinkel In & Uit, Parels van Daan en Odin Foodcafé. De openingstijden zijn 10.00 tot 17.00 uur.

facebook.com/velpersneupdagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.