Schrijfwedstrijd Ons Raadhuis

0274833_schrijven__pen_op_papier.jpg

VELP – Ons Raadhuis in Velp houdt een schrijfwedstrijd. Aanleiding is de Boekenweek van 2024, die plaatsvindt van 16 tot en met 24 maart. Het thema van de Boekenweek is ‘Bij ons in de familie’. “We hoorden mensen zeggen: ik heb helemaal geen familie dus ik kan er niet over schrijven. Maar je hebt altijd een familie. Wat dacht je van huisdieren? Als we halsoverkop ons pand zouden moeten verlaten gaan onze kinderen, de cavia’s, mee hoor! Of geeft die wekelijkse bijeenkomst met die vriendinnen waar je mee kleurt niet een familiegevoel? Mensen met een specifieke hobby voelen zich daarmee ook vaak behoren tot een familie: de fietsfamilie, de rugby-familie, de re-enactment-familie of de modeltreinenbouwer-familie”, aldus de organisatie.
De opdracht is van de schrijfwedstrijd luidt: schrijf een verhaal van maximaal 500 woorden, een gedicht, een haiku, een limerick of maak een collage van bestaande teksten. Het onderwerp moet natuurlijk ‘Bij ons in de familie’ zijn.
De jury bestaat uit schrijver Jan Siebelink en journalist/schrijver John Jansen van Galen.
De uiterste inlever-/inzenddatum is 10 maart 2024. Inleveren kan bij Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat 1 in Velp of via dia.berends63@gmail.com Vermeld bij onderwerp of op de envelop: Schrijfwedstrijd. De winnaar wordt bekend gemaakt op 20 maart.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.