Open dag Het P@rk

0275552_school.jpg

BRUMMEN – Dalton kindcentrum Het P@rk in Brummen houdt op woensdag 20 maart van 9.00 tot 12.00 uur een open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in het kindcentrum. “Kindcentrum Het P@rk is een plek waar opvang en onderwijs samenkomen voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij willen ieder kind het gevoel geven dat het gezien wordt. Kinderen worden op een uitdagende en betekenisvolle manier voorbereid om straks de weg naar hun eigen toekomst te kunnen vinden. Wij hanteren hiervoor de daltonkernwaarden”, aldus Het P@rk. Tijdens de open dag verzorgen de kinderen de rondleiding en zij zullen uitleggen wat dalton is. Bezoekers kunnen op deze dag kennis maken met de kernwaarden ‘samenwerken, vrijheid & verantwoordelijkheid, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie’. Het P@rk is te vinden aan de Troelstralaan 45-49 A in Brummen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.