Met de bus of trein

0275553_Inloopspreekuur_OV-ambassadeurs_Dieren.JPG

DIEREN – Voor iedereen die vragen heeft over reizen met het openbaar vervoer is er op maandag 25 maart een inloopspreekuur in de Bibliotheek in Dieren. Van 14.00 tot 15.30 uur zitten vrijwilligers klaar om te helpen. Deze OV-ambassadeurs geven advies en tips over reizen met de bus of trein. Ze helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen, en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. Er zijn ook telefonische spreekuren. OV-ambassadeurs zijn elke werkdag beschikbaar om vragen te beantwoorden. Ze zijn te bereiken op: 038 – 303 70 10.  

ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.