Meedoen met voorjaarsmarkt ‘Dol op groen, Hof te Dieren’

0273615_Druiven.jpg

DIEREN – Domein Hof te Dieren, wijngaard en Tante Pollewop Events houden zondag 12 mei, Moederdag, de eerste editie van ‘Dol op groen, Hof te Dieren’. De organisatoren omschrijven dit evenement als een sprankelende voorjaarsmarkt, die in het teken staat van groei en bloei, planten, bourgondisch landleven, duurzaamheid, zaden, tuin en dier.
Ze zijn nog op zoek naar standhouders uit de regio die passende producten willen verkopen, maar ook particulieren die bijvoorbeeld een zadenruilkraam willen opzetten, eigen kweek willen verkopen of willen meehelpen met activiteiten voor kinderen. De organisatie vindt het belangrijk om lokale partijen met elkaar te verbinden en wil dit graag met dit evenement stimuleren.

info@tantepollewopevents.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.