Koopjes scoren bij kledingbeurs in Dorpshuis

0274921_Kledingbeurs.jpeg
Dankzij de vrijwilligers genoten bezoekers van de kledingbeurs - Peter Kars

RHEDEN – In het Dorpshuis in Rheden was zaterdag 2 maart een winkel-voor-één-dag. De Inloopkast in Rheden hield een tweedehandskledingbeurs en die werd goed bezocht. Voor dames en heren was het een mooie kans om de lente- en zomergarderobe uit te breiden voor een leuk prijsje. Er werd dan ook volop gesnuffeld, gepast en gekocht. De vrijwilligers waren weer druk geweest om alle kleding netjes gesorteerd in de rekken te hangen en stonden klaar om de koopjes af te rekenen.

Foto: Peter Kars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.