Haydn klinkt in Rozendaal

0275579_muziek__bladmuziek.JPG

ROZENDAAL – De Veenendaalse klarinettist Peter Koetsveld speelt op vrijdag 22 maart ‘Die Sieben Letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze’ van Joseph Haydn in de kerk van Rozendaal. Walter Jansen is Lector. Het concert begint om 20.00 uur; de zaal is open om 19.30 uur. De entreeprijs voor de concerten is 17 euro per persoon, voor Vrienden 15 euro. Gelrepas- en studentenkaarthouders betalen 5 euro en kinderen onder begeleiding en jonger dan 10 jaar mogen gratis komen luisteren. Reserveren kan via vrienden@dekerkvanrozendaal.nl. De kaarten zijn ook verkrijgbaar in de kerk voor aanvang van het concert. Na afloop is er een ‘meet&greet’ met een drankje.

peterkoetsveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.