Gratis compost halen in Doesburg

DOESBURG – Samen met Circulus verzorgt de gemeente Doesburg dit jaar een compostactie. Op zaterdag 23 maart zijn inwoners van de gemeente welkom op het recycleplein in Doesburg voor het gratis afhalen van compost. Dit is een bedankje van de gemeente omdat veel inwoners het groente- fruit- en etensresten goed scheiden, waardoor er compost van gemaakt kan worden. Met de compostactie doet de gemeente mee aan de jaarlijkse Landelijke Compostdag.Tijdens de compostdag kunnen inwoners van de gemeente Doesburg gratis maximaal vijf zakken gft-compost voor het eigen huishouden afhalen. Op vertoon van de milieupas. De 20-literzakken worden tussen 10.00 en 13.00 uur verstrekt. Hiervoor geldt: zolang de voorraad strekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.