Geslaagde collecte Jantje Beton

0275569_Collecte_Jantje_Beton.jpeg
Meander en Bram van de kidsclub - Sios'61

VELP – De jeugd van korfbalvereniging Sios’61 uit Velp heeft onlangs weer gecollecteerd voor Jantje Beton en voor de club. De vereniging bedankt alle mensen die bijgedragen hebben aan de collecte. Jantje Beton zet zich ervoor in dat kinderen kunnen buitenspelen. De kinderen van Sios’61 waren blij met alle muntjes en briefjes die opgehaald waren. Ze deden een wedstrijdje wie de zwaarste bus had. De kidsclub speelt op zaterdagochtend bij Sios om 9.45 uur in de gymzaal van de Dumpel. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud zijn met hun ouders van harte welkom om mee te komen sporten.

sios61.nl

Bijschrift: Meander en Bram van de kidsclub

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.