Fietstocht tegen komst McDonald’s

VELP/RHEDEN – Donderdag 7 maart om 20.00 uur houden tegenstanders van de McDonald’s in Rheden een fietstocht. “Hoor de stilte, zie het donker”, is het motto. Samen willen zij de stilte en duisternis ervaren die er nu nog is en mogelijk gaat verdwijnen met de komst van het fastfood restaurant. Er wordt om 20.00 uur verzameld op de Beekhuizenseweg 1 A in Velp. Vanuit hier wordt er gefietst naar Worth-Reden. Er wordt gestart met een welkomstwoord, om 20.15 uur stappen de deelnemers op de fiets. Er is koffie/thee bij Anketien en Jan op de Arnhemsestraatweg en er wordt een bezoek gebracht aan Stephanie aan de Lentesteeg. Hier kan geluisterd worden naar een voordracht van Gerrie Cuijpers. Aanmelden kan bij Tanya Zeeman via tel. 06-45393135.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.