Faunadag kasteel Middachten

0275555_HMeijboom.jpg
De Faunadag is een gezamenlijk initiatief van de faunabeheereenheid Gelderland diverse wildbeheereenheden op de Veluwe Vereniging Wildbeheer Veluwe Vereniging het Reewild en Vereniging het Edelhert. - H. Meijboom

DE STEEG – Alles te weten komen over wolven, wezels, herten, reeën, zwijnen en moeflons op de Veluwe? Dat kan op zaterdag 23 maart tijdens de jaarlijkse Faunadag van 10.00 tot 17.00 uur op kasteel Middachten in De Steeg. Deskundigen vertellen over het Veluws faunabeheer, er zijn lezingen, rondleidingen, (roofvogel)demonstraties, een geweiententoonstelling en nog andere educatieve activiteiten voor jong en oud. De toegang is gratis. Er zijn ook kinderactiviteiten zoals uilenballen pluizen, schminken en een speurtocht. De Faunadag is een gezamenlijk initiatief van de faunabeheereenheid Gelderland, diverse wildbeheereenheden op de Veluwe, Vereniging Wildbeheer Veluwe, Vereniging het Reewild en Vereniging het Edelhert.

middachten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.