Einde seizoen fruitbomenverkoop

0275842_Bloesemknop.jpeg

DOESBURG – Museumtuin ’t Olde Ras in Doesburg houdt op zaterdag 30 maart en zondag 31 maart bijzondere verkoopdagen. Op zaterdag zijn bezoekers welkom van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. Ze kunnen zich laten informeren over het planten van fruitbomen. Het seizoen daarvoor is bijna voorbij. “U eet fruit uit eigen tuin, helpt mee uw omgeving te verduurzamen en ondersteunt ons in het behouden van honderden oude, zeldzame fruitrassen”, aldus de Museumtuin. Er zijn vele bijzondere soorten zoals de Notarisappel, Lombarts Calville, Pinksterappel, Midwouder Glory, Eva Baltet, Niitake en Rode Clapps. De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg.

tolderas.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.