De Lans bakt pannenkoeken op Nationale Pannenkoekendag

0275626_De_Lans.jpg
De gasten van Onze Droom genoten van de pannekoeken

BRUMMEN – Vrijdag 8 maart was de 17e editie van de Nationale Pannenkoekendag. Op deze dag worden pannenkoeken voor een ander gebakken. De Linde, een klas van de Lans heeft op donderdag 7 en vrijdag 8 maart pannenkoeken gebakken voor de gasten van Stichting Onze Droom. Aan deze twee dagen gingen vier weken aan voorbereiding vooraf voor de leerlingen. “We hebben geoefend met pannenkoeken bakken, tafeldekken en bedienen.” Beide dagen waren er 20 mensen die zelfgemaakte pannenkoeken kwamen eten. Voor zowel de leerlingen als de gasten was de activitieit een groot succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.