Cabaretier Thijs Kemperink in Dorpskerk

0275604_Thijs_KemperinkfotograafStefanSchipper-liggend.jpg

SPANKEREN – De in Twente geboren en getogen cabaretier Thijs Kemperink treedt zaterdag 23 maart op in de Dorpskerk in Spankeren. Zijn programma heet ‘Halverwege’. Met zijn 40 levensjaren denkt Kemperink zo ongeveer op de helft te zijn. Voordat hij aan de volgende 40 begint, blikt hij terug op de eerste helft. Hij onderzoekt of hij op de goede weg is, want misschien moet het wel anders. En heeft hij nog dromen? Ook staat hij stil bij de levenslessen die hij heeft geleerd en bij de mensen die hem hebben geïnspireerd. Het programma is doorspekt met veel humor.
Aanvang is 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 18,50 euro.

Foto: Stefan Schipper

rhederart.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.