Autobrand in Doesburg

0276277_c844cfd7-12cc-42c7-8d5c-46345cc455ed.jpg
De auto werd door de brand verwoest - Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink

DOESBURG – In de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 april is een auto uitgebrand op de Hermaat in Doesburg. Net na middernacht rukte de brandweer met spoed uit om de auto, die geparkeerd stond op de oprit voor een woning, te blussen. Door het snelle optreden van de brandweer is voorkomen dat de vlammen zouden overslaan naar de woning. Wel is het raam zwart van de roet en is een raam van de voordeur gebarsten. De auto is wel volledig verwoest door de brand. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Foto: Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.