Auto total loss bij eenzijdig ongeval

0276306_a99c184b-45da-4e41-91ab-2b83065a7781.jpg
De auto kan als verloren worden beschouwd - Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink

VELP – Bij een eenzijdig ongeval op de Waterstraat in Velp is donderdagmidag 28 maart een auto tegen een boom gebotst. De automobilist draaide de Waterstraat op vanuit de Broekstraat. Omwonenden zeggen dat dit met een behoorlijke snelheid gebeurde. De bestuurder verloor de controle over zijn voertuig. De auto heeft meerdere keren getold, heeft door een botsing met een boom vaart verminderd en is vervolgens op de weg tot stilstand gekomen.
Ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht en is volgens de politie meegenomen naar het ziekenhuis. Inzittenden van de auto zijn door familieleden opgehaald. Het voertuig kan als verloren worden beschouwd.

Foto: Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.