Vrachtwagen gekanteld op N317

0273574_Gekantelde_vrachtwagen.jpg
Gekantelde vrachtwagen op de N317 - Persbureau Heitink

DOESBURG – De N317 tussen Doesburg en de rotonde van de N338 was vrijdagmorgen 9 februari afgesloten door een gekantelde vrachtwagen. De tankauto reed van Doetinchem richting Dieren toen de oplegger loskwam van de trekker en in de berm kantelde. De chauffeur wist te voorkomen dat ook de trekker op zijn kant in de berm terecht zou komen en bleef ongedeerd.
De combinatie was geladen met 34 ton aan diervoer, waarvan een deel op het wegdek belandde. Een speciale vrachtwagen heeft de tankoplegger leeggezogen en een grote kraam heeft het voertuig weer op het asfalt gekregen.

Foto: Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.