Voorstelling Troep uit Laag-Soeren

0274307_ijsberen-2.jpg
Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren brengt drie voorstellingen.

LAAG-SOEREN – Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren speelt in maart drie keer de mozaïekvoorstelling ‘Te laat voor geluk, of niet’ in ‘t Sprengenhus. Het thema is ‘relaties’.

De leiding is in handen van Nelleke Koetsier. Diverse relaties tussen mensen worden in korte eenakters aan het publiek getoond. De vier eenakters worden gelardeerd met poëtische en muzikale intermezzo’s. Troep neemt het publiek mee van een ontmoeting tussen twee oudere mensen in een park naar een blind date in een hotel. Beide ontmoetingen zouden kunnen uitlopen op een tweede afspraak. Daarna gaat het over een vrouw die gaat kiezen tussen haar ‘saaie wekelijkse wip met haar echtgenoot’ of ‘de avontuurlijke man die haar steeds volgt’ en tenslotte is er nog de relatie die ontstaat omdat twee mensen niet langer in hun ‘telefoonwereld’ willen blijven, maar gaan kijken of het in ‘het echt’ ook lukt.
De voorstellingen vinden plaats op de zaterdagen 2 en 9 maart om 20.30 uur en op zondag 10 maart om 14.30 uur in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. Kaartjes kosten 10 euro. Reserveren kan via troeptoneel@gmail.com of via theatergezelschaptroep.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.