Oecumenische Midvastenmaaltijd in Klarenbeek

0274483_Samen_Eten4.jpg

KLARENBEEK – Op vrijdag 15 maart wordt in ‘t Achterhuus aan de Woudweg in Klarenbeek een oecumenische Midvastenmaaltijd gehouden door de Protestantse en Katholieke geloofsgemeenschappen van Klarenbeek. De maaltijd begint om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Met deze sobere maaltijd bezinnen de deelnemers zich op het Christen zijn op weg naar Pasen.
Als diaconaal doel vragen de geloofsgemeenschappen aandacht voor de Stichting Vrienden van Hart van Klarenbeek. Het doel van deze stichting is het realiseren van een woon-zorgcentrum in Klarenbeek waardoor ouderen zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving kunnen blijven wonen. Twee mensen van de stichting komen er meer over vertellen.
Opgave voor de maaltijd kan tot 10 maart bij Rina Rosenboom aan de Hessenallee 11 en Toos Haagen aan de Molenweg 20 in Klarenbeek. Deelname kost 8 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.