Kindervoorstelling in De Zoomerij Dieren

0273398_Help-Een-VerrassingKatiuscia-PrincipatoNVD20241.jpg
Help! Een verrassing! - Vanaf2

DIEREN – De kindervoorstelling ‘Help! Een verrassing!’ is op vrijdag 16 februari te zien in de Zoomerij Dieren (de nieuwe naam van Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ). De kindervoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het Jaar 2024, het themaboek van de Nationale Voorleesdagen.
De voorstelling wordt gespeeld door Katiuscia Principato. Principato is zangeres, speler en theatermaker. Ze weet kinderen te boeien en te betrekken in haar muzikale en kleurrijke voorstellingen. Vol enthousiasme en humor neemt ze de kinderen mee in het verhaal en zo is de voorstelling een feest voor elk kind.
Haar voorstellingen worden omschreven als lief, interactief, verrassend en altijd muzikaal ingekleurd door haar prachtige zangstem. Dit alles in een bont, fantasierijk decor.
De voorstelling is vrijdag 16 februari van 10.00 tot 11.00 uur in de De Zoomerij Dieren, Ericaplein 5 in Dieren. De kosten van deze voorstelling bedragen 5 euro. Tickets zijn te koop via dezoomerij.nl/nationalevoorleesdagen, tel. 0313-415476 of in de vestiging tijdens openingstijden.

Foto: Vanaf2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.