Kinderfilm ‘Vogelvlucht’ in Filmhuis Doesburg

0274524_Film_-Pixabay.jpg

DOESBURG – In de filmzaal van Het Arsenaal in Doesburg is zaterdag 2 maart om 14.00 uur en zondag 3 maart om 11.00 uur de kinderfilm ‘Vogelvlucht’ te zien. Dit is een vrolijke film over grenzen verleggen, dapper zijn en samenwerking.
De eendenfamilie Mallard woont al jaren in een vijver in New England. Perfect voor vader Mack, die doodsbang is voor de grote boze buitenwereld. Moeder Pam wil hun kinderen graag meer van de wereld wil laten zien. En ook kinderen Lex en Gwen vinden de vijver maar saai en willen weg. Alsof het zo zou moeten zijn, landt er een groep trekvogels die vertellen over het warme zuiden. Mack houdt echter voet bij stuk en weigert mee te gaan. Tot hij ziet wat het leven met je doet als je te lang bij hetzelfde blijft – in de vorm van zijn oom Jan. Met enige moeite haalt de familie Mack over om net als de ganzen naar Jamaica te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.