Kerstpakkettenactie weer een succes

0272674_Kerstpakket.jpg

GEM. RHEDEN/ROZENDAAL – Ook afgelopen winter heeft het Diaconaal Netwerk Armoedebestrijding Rheden-Rozendaal (Diana) samen met Stichting Strak kerstpakketten kunnen uitgeven aan mensen met een minimuminkomen binnen de gemeenten Rheden en Rozendaal. Dankzij verschillende financiële donaties hebben beide organisaties 450 kerstpakketten kunnen uitdelen. Dat zijn er 25 meer dan vorig jaar. “Het is fijn om te zien dat mensen oprecht blij zijn met het ontvangen van een lekker extraatje voor de feestdagen. Ook konden we dit jaar weer een kindercadeautje geven, dit werd mede mogelijk gemaakt door de diaconie van de Protestantse Gemeente Zuidoost-Veluwezoom en de Hema”, blikt de organisatie tevreden terug. Om volgend jaar meer mensen te kunnen verblijden, zijn donaties meer dan welkom.

stichtingstrak.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.