Glow in the dark korfbaltraining

0273074_Korfbal.jpg

DOESBURG – Vrijdag 9 februari houdt Korfbalvereniging de Rivalen in Doesburg een glow in the dark-training voor basischoolleerlingen. In Sporthal Beumerskamp vindt de avond vol plezier en sportiviteit plaats. Van 19.00 tot 20.00 uur krijgen kinderen een unieke gelegenheid om kennis te maken met de sport. De zaal is helemaal donker. De korven zijn verlicht met lampjes en er wordt gespeeld met lichtgevende ballen. De glow in the dark-training zal worden geleid door instructeurs en coaches die ervoor zorgen dat alle deelnemers een geweldige tijd hebben in een veilige en ondersteunende omgeving. Aanmelden is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.