De nacht ontdekken op de Veluwezoom

0273019_NMRG3442.jpg

RHEDEN – Op zaterdag 10 februari is het mogelijk met de Nachtwachter door Nationaal Park Veluwezoom te wandelen en zo de geheimen van de nacht te ontdekken. De start is om 19.30 uur bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden en de wandeling eindigt om 21.30 uur. Kaarten moeten vooraf gekocht worden via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom. De tocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Zij moeten wel begeleid worden door minimaal één volwassenen. Beide betalen de toegangsprijs. Deze activiteit is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, vanwege de donkere en oneffen paden die belopen worden. Honden mogen helaas niet mee en zaklampen zijn uit den boze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.