De Blauwe Snep viert feest

0273011_Carnaval.jpg

DREMPT – Van 9 tot en met 11 februari viert carnavalsvereniging De Blauwe Snep in Drempt weer carnaval in het Prinsenpaleis in Sneppendorp, oftewel het Dorpshuis. Dit jaar gebeurt dat onder leiding van Prins Marco de 1e en zijn adjudant Vinnie en jeugdprinses Tatum de 1e en haar adjudant Noor.

Vrijdag 9 februari wordt het spits afgebeten met een bezoek aan de basisschool De Klimtoren in Drempt. De vereniging zal met alle kinderen en juffen en meesters hossen in de zaal en de polonaise lopen.
Vrijdagavond is de alom bekende pronkzitting. Vele lokale artiesten zijn op het podium te bewonderen. Er is vertier voor jong en oud. De pronkzitting zal om 19.41 beginnen. Mensen met een ledenkaart worden verzocht deze mee te nemen voor de entree. Niet-leden betalen 7,50 euro.

Zaterdagmiddag 10 februari is er weer de kindermiddag, dit jaar in het thema ‘Carnaval in het Circus’. Jeugdprinses Tatum de 1e en adjudant Noor het Scepter zullen de scepter zwaaien, samen met hun Jeugdraad van 11. Het circus is vanaf 14.11 uur geopend en de entree bedraagt 2,50 euro per kind. Ieder kind krijgt wat te drinken en een warme snack.
Zaterdagavond staat er een ‘onwijs toffe band’ op het podium tijdens de feestavond. De coverband Amplifier knalt vanaf 20.41 uur het dak eraf. In hun shows komen de hits van verschillende artiesten en bands voorbij, variërend van Nederlandse meezingers, 80’s & 90’s tot aan de huidige top 40. De entree voor deze avond bedraagt 10 euro.

Zondagmorgen 11 februari vindt het traditionele bezoek aan verzorgingshuis Hyndendael weer plaats, om de mensen daar een gezellige ochtend te bezorgen. Zondagmiddag staat Frühshoppen vanaf 15.11 uur op het programma. Deze middag verzorgen DJ Jeffrey van Londen (bekend van onder andere Radio Ideaal) en zangeres Christine de muziek. Ook dan zal het Sneppenpaleis weer uit zijn voegen barsten.
De entree kan zowel contant als middels een QR-code worden betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.