Carnavalsoptocht in Rheden

0273183_Carnaval.jpg

RHEDEN – Zondag 11 februari om 13.11 uur wordt de carnavalsoptocht in Rheden gehouden. Bij het startpunt op het Meester B. van Leeuwenplein is er vanaf 12.00 uur al groot feest met optredens van dweilorkesten. Die avond is het vanaf 20.41 uur feest tijdens het Knüüterbal.
Op zaterdag 10 februari begint om 20.11 uur het Kieltjesbal. Maandag 12 februari begint om 20.41 uur de Duitse avond met Anita’s Schlager Parade en Zum Spass. Op dinsdag 13 februari wordt het feest afgesloten. Dan begint om 11.11 uur het Frühshoppen met Party DJ Jos en Marvin de Geest. Alle activiteiten vinden plaats in Ons Huis. Kaarten zijn alleen online te koop.

cvdeheiknuuters.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.