Winterwandeling met kunst en muziek in Klarenbeek

0271665_wandelschoen.jpg

KLARENBEEK – Al maanden zijn de inwoners van Klarenbeek druk met de organisatie van de winterwandeling, die op zaterdag 27 januari wordt gehouden. De organisatie pakt groots uit met muziek, kunst en veel lichtjes. Onderweg zijn er op diverse plekken optredens. Zo zijn er optredens door muziekvereniging Klarenbeek, de 48th Highlanders of Holland Pipes and Drums, KSH Egerländer Kapel, het amusementsorkest Mondolia, De Sotte Sussen, The Postdead Angels, en circusschool Apeldoorn. Ook verlenen lokale kunstenaars hun medewerking.
De start is tussen 18.45 en 19.30 uur vanaf het MFC aan de Bosweg. Hier krijgt men de route en de deelnemerslijst. De kosten zijn voor volwassenen 5 euro en kinderen van 4 tot 16 jaar betalen 1,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.