Volle maan op Veluwezoom

0271987_Volle_maan_-_Natuurmonumenten-Roel-van-Ekeris.jpg
Volle maan op de Veluwezoom - Natuurmonumenten - Roel van Ekeris

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten begeleidt vrijdag 26 januari wandelaars op een avondtocht door Nationaal Park Veluwezoom. Het is deze avond volle maan en het heldere licht geeft de bossen en vlaktes een mysterieuze sfeer. Ook met bewolking is de invloed van de maan te merken. In het donker lijkt de Veluwezoom misschien wel verlaten, maar de geluiden vertellen anders.
Deze wandeling duurt van 19.00 tot 21.30 uur en start vanaf het bezoekerscentrum in Rheden. Een kaartje kopen via natuurmonumenten.nl is verplicht. Deze excursie is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De hond mag niet mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.