Spirituele welzijn beurs in Dieren

0272547_foto_josefine_2020.jpg

DIEREN – Op zondag 4 februari is er een spirituele welzijn beurs in Theothorne in Dieren. Deze duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Er zijn verschillende mediums, paragnosten en kaartleggers. Ook is er ruimte voor access bars, astrologie, reiki, numerologie, sjamanistische heling, massage en voetreflex. Op diverse stands worden onder andere edelstenen, wierook, sieraden, intuïtieschilderijen, spirituele artikelen, kruidenthee en upgradezalf verkocht. Ook zijn er gratis lezing. De mensen op de beurs vullen elkaar goed aan en vragen een kleine bijdrage voor een consult, aldus organisator Josefine Arendsen. “Wil je inzichten in werk, liefde ,het leven, heling of een heerlijke massage, kom dan naar de beurs.” Bij Theothorne is een hapje en drankje verkrijgbaar.

arendkracht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.