Schaatspret voor jong en oud

0271690_Schaatspret_1.JPG
Schaatspret op de uiterwaarden - Cynthia Vos

ELLECOM – De vele regen die de afgelopen tijd is gevallen, zorgde op veel plaatsen voor ongemak en overlast. Maar afgelopen week zorgde het op meerde plekken in de regio ook voor winters plezier. Door de strenge vorst veranderden ondergelopen weilanden en overstroomde uiterwaarden in een ijsbaan. In Ellecom scheen het zonnetje fijn en was het woensdag 10 januari, ondanks de koude wind, perfect weer om te schaatsen. Velen grepen dan ook kun kans om de ijzers onder te binden. Ervaren schaatsers zoefden over het ijs, terwijl de kleinsten met behulp van een stoel voorzichtig de eerste meters op het ijs maakten.

Foto: Cynthia Vos

Meer foto's

Schaatspret op de uiterwaarden - Cynthia Vos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.