Reli Groep bezorgt vanaf volgende week Regiobode

0272729_Reli.jpg
Reli Groep gaat vanaf volgende week Regiobode bezorgen

REGIO – Reli Groep neemt vanaf volgende week de bezorging van Regiobode over. Het verspreidbureau doet dit graag met trouwe bezorgers die hun huidige wijk willen behouden en vraagt hen dan ook contact op te nemen.

Regiobode en Reli Groep maakten twee weken geleden hun nieuwe samenwerking bekend. “Tot onze grote spijt heeft dat nogal wat onrust veroorzaakt onder de bezorgers”, zegt directeur Laurens Meuleman van Regiobode. In een e-mail, die op woensdag 17 januari door het huidige verspreidbureau aan de bezorgers is gestuurd, werd ten onrechte gemeld dat zij de bezorging van Regiobode zal voortzetten.
De kwestie rondom de verspreiding van de krant is in kort geding voorgelegd aan de rechter. Met de uitspraak op maandagmorgen 29 januari kwam er duidelijkheid. “Vanaf volgende week wordt de krant door Reli Groep verspreid”, zegt Meuleman.

Bezorgers

De mensen die momenteel Regiobode rondbrengen, willen we natuurlijk niet kwijt. Zij worden dan ook uitgenodigd om zich aan te melden bij Reli Groep. “Aanmelden is eenvoudig en kan via reli.nl. Onze bezorgcoördinatoren nemen contact met je op”, legt Reli uit.
Ook nieuwe bezorgers zijn natuurlijk altijd welkom. Regiobode bezorgen kan vanaf 13 jaar. Reli Groep waardeert haar bezorgers met een tijdsvergoeding, gekoppeld aan het minimumloon voor bezorgers. Voor bezorgers tot 18 jaar geldt een minimale vergoeding van 7,50 euro per uur, gevolgd door het WML.

Reli Groep

In de zoektocht naar een nieuwe verspreider kreeg Regiobode van diverse kanten Reli Groep aangeraden. Dit bedrijf begon in 1978 als een bescheiden onderneming en groeide uit tot een vooraanstaande speler in de verspreidingssector. Reli Groep verspreidt wekelijks folders en kranten en belooft daarbij een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Uitbreiding met de titels van Regiobode BV is voor Reli Groep een mooie stap. Reli Groep kijkt uit naar een succesvolle samenwerking en blijft zich inzetten voor de hoogste standaard in bezorging. Ook het team van Regiobode is enthousiast over deze overstap.

Bezorgklachten

Alle partijen doen hun best de overstap naar een nieuw verspreidbureau zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar het zal vast gebeuren dat niet alles meteen goed gaat. Wordt bij u de krant niet bezorgd? Laat ons dat dan vooral weten via bezorgklachten@regiobode.nl, zodat Regiobode en Reli Groep samen kunnen werken aan een goede verspreiding.

Aanmelden

Vragen of aanmelden als bezorger? Bel dan met 0184-414539, stuur een e-mail naar info@reli.nl of kijk op reli.nl.

4 REACTIES

  1. Ohh wat goed te lezen , ik hoop dat wij nu ook een keer de regiobode bezorgd krijgen , wij , zijn bewoners van de van Rensselaerweg te spankeren !!??

  2. Ik hoorde van de voormalige bezorger (die de Regiobode jarenlang trouw bezorgde) dat Religroep en Regiobode geen flauw idee heeft/hadden wie de bezorgers zijn. Daardoor brengen zij nu niet langer de krant meer rond. Dit kan toch niet waar zijn?!
    Een regionale krant als Regiobode, waarin relevante informatie staat voor de burgers, dient bij elke burger die een Ja’sticker op de brievenbus heeft, te worden bezorgd. In mijn woonplaats Dieren wordt de RB slechts bezorgd bij mensen die zich aanmelden bij Religroep. Dit is toch te gek voor woorden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.