Open Podium in Leuvenheim

0271830_Open_podium_buurthuis_Leuvenheim.jpg
Een vorige editie van het Open Podium in Leuvenheim

LEUVENHEIM – Zaterdag 20 januari is er weer een Open Podium in het Buurthuis in Leuvenheim. Vier regionale bands en artiesten laten hier van zich horen. Vintage Collective is een zevenkoppige band, die nummers speelt van onder andere Doobie Brothers, Joni Mitchell en John Mayer. Down to Earth bestaat uit jong talent uit de Achterhoek. Deze band brengt een mix van rock ‘n roll, 70’ies en dialectrock. Ook liefhebbers van akoestische muziek komen aan hun trekken. Mieke Rous is een muzikale verhalenverteller met zinnige eigen liedjes, waarmee ze de wereld een beetje mooier wil maken. Tot slot speelt Cindy van der Meer, ervaren zangeres in coverbands. Ze brengt deze avond voor het eerst haar eigen teksten.
Het programma begint om 20.00 uur. De entree is gratis, maar een bijdrage aan de fooienpot wordt op prijs gesteld. Artiesten die ook een keer op het Open Podium willen spelen, kunnen een bericht sturen naar smeetsmerijn@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.