Oeken huldigt jubilarissen en vrijwilligers

0271559_Jubilarissen_vv_Oeken.JPG
Alle gehuldigde leden van vv Oeken

BRUMMEN – vv Oeken opende het jaar op zaterdag 6 januari met het oliebollentoernooi voor de jeugd en de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen Oeken 1 en Oud Oeken 1. In de daaropvolgende nieuwjaarsrecepte zijn de trouwe leden en vrijwilliger van het jaar gehuldigd.

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen Oeken 1 en Oud Oeken 1 werd met 12-6 gewonnen door het eerste team. De Overkant Cup blijft hiermee in handen van Oeken 1.
De titel Vrijwilliger van het Jaar ging naar Hans Neuteboom. Met veel lovende woorden maakte bestuurslid Bob Mulder duidelijk hoe een soms onzichtbare vrijwilliger grote impact heeft op het reilen en zeilen binnen de vereniging. Team van het jaar werd De Derde Helft, een kroon op het feestelijke werk van deze vriendengroep. Deze groep vrijwilligers staat jaarlijks garant voor een aantal mooie feesten.
Een speciaal woord van dank was er voor Gerrit Willems, die dit jaar de scheidsrechtersfluit heeft neergelegd, en voor Wilco Zandbergen, die na 10 jaar het coördinatorschap van de onderhoudscommissie heeft overgedragen.

De jubilarissen werden allen toegesproken en gehuldigd met een vv Oeken-speld. Niek Wösten, Sander Wassink en Rikie Romeijn zijn 25 jaar lid. Johan Martens, Frits Rutten, Gerda van Weij, Ton Klein Heerenbrink, Jaap Krul en Wim Niessen zijn elk 40 jaar bij de vereniging. Gert Slief viert zijn 50-jarig jubileum en Joop Breukink zijn 60-jarig jubileum. Tot slot zijn zes mannen maar liefst 65 jaar lid: Jan Breukink, Gerrit Willems, Kobus Walgemoet, Henk Nijman, Antoon Huurnink en Karel Kaatman.

Op de foto alle gehuldigde leden van vv Oeken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.