Oecumenische dienst Loenense kerken

0271628_Kruizen.jpg

LOENEN – Op zondag 21 januari wordt in de Protestantse kerk in Loenen een oecumenische dienst gehouden. De organisatie berust bij de Locatieraad van de St. Antonius Parochie en de Kerkenraad van de Protestantse kerk. Het thema is van de landelijke gebedsweek van de eenheid van de kerken. Alle gelovigen worden geroepen om één te zijn. Medewerking wordt verleend door het RK kerkkoor Con Spirito. Dominee Marcel Oostenbrink en Joke van Aggelen gaan voor in deze dienst. Na de dienst is er koffiedrinken en gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De dienst begint om 10.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.