Koude ATB-tocht in Klarenbeek

0271744_MTB_klarenbeek.jpeg
Er was een mooie ATB-route uitgezet - Gerrit van de Pol

KLARENBEEK – Zondag 14 januari stond de jaarlijkse Bike Totaal Wolters mountainbiketocht weer op het programma. Vanuit het sportcomplex aan de Bosweg in Klarenbeek gingen de deelnemers van start. Zij konden kiezen uit afstanden variërend van 25 tot 72 kilometer. De fietsers reden een mooie afwisselende route met af en toe venijnige klimmetjes. De route lag er, ondanks de slechte weersomstandigheden van afgelopen weken, mooi bij. Onderweg was er een pauze en konden de deelnemers opwarmen met warme bouillon, een krentenbol en andere lekkere versnaperingen.

Foto: Gerrit van der Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.